Recanvis per a automòbils i maquinària

Vista General Fornells

Denuncien la presència en el mercat d'amortidors AD il·legals

BodegóEl distribuïdor recorda que AD Parts no els comercialitza. Procedirien de la liquidació de l'empresa QH.

AD Parts ha emès un comunicat en què denuncia la possible presència al mercat d'amortidors que, de forma il·legal, es comercialitzarien sota la marca AD, cosa que, recorden, AD Parts no realitza. Els esmentats amortidors AD procedirien de la liquidació de l'empresa QH.
Aquestes peces, segons assenyalen els responsables d'AD Parts a Espanya, van ser rebutjades pel seu soci a Alemanya per "presumpte incompliment dels paràmetres de qualitat establerts, i també perquè l'embalatge no respon als preceptes de la reglamentació europea".
A més, adverteixen que la marca AD "és propietat i d'ús exclusiu del grup AD Internacional, per la qual cosa la posada en el mercat de qualsevol producte AD només es pot realitzar amb l'autorització prèvia de AD per escrit".
AD Parts aprofita el comunicat per advertir "als instal·ladors o possibles compradors que no acceptin qualsevol oferta de amortidors AD que els pugui arribar, per tal d'evitar problemes d'àmbit legal o garantia de producte".
Els responsables del grup distribuïdor anuncien que han posat a disposició del seu departament jurídic tota la informació perquè adopti les mesures que siguin necessàries.
El comunicat arriba pocs dies després que s'anunciés que l'empresa Transmissions Ascacíbar havia adquirit el magatzem íntegre de QH Espanya que estava pendent d'adjudicació des de la dissolució de l'empresa.

Assistència Remota

Altres Web del Grup

AD360

android-icon-36x36.png