Recanvis per a automòbils i maquinària

Vista General Fornells

Volants bimassa: menys vibracions i major suavitat de gir

Volant bimassa

A les fàbriques de LUK, VALEO I SACHS ja s'han produït més de 20 milions de volants bimassa, essent proveïdors originals per a més de 20 constructors de vehicles a tot el món, tots ells capdavanters en equipament original per a volants bimassa de turismes.

 

En el cas de vehicles industrials, ZF Sachs és l'únic fabricant de volants bimassa. En els darrers set anys, han multiplicat la cobertura de volants bimassa per 2.5 (passant a tenir una cobertura propera al 70%) i el número de referències per 10.
El volant bimassa de ZF Sachs té incorporat un engranatge planetari i un amortidor de torsió en el volant. Aquest elimina les vibracions de torsió en la transmissió.
Els motors diesel presenten, així, una suavitat de gir comparable a la dels motors de gasolina. Pel conductor és una avantatge addicional el menor consum de combustible, degut a la reducció del règim de gir del ralentí, el que permet conduir a baixes revolucions.
El volant bimassa és actualment el millor sistema per esmorteir les vibracions originades per la transmissió. La utilització de volants rígids consisteix en una tecnologia més antiga, que suposa la integració del sistema de torsió en el disc d'embragament. Amb aquest sistema no és possible obtenir els mateixos resultats que amb un bimassa. Bàsicament per l'angle de torsió de cada mecanisme.

Assistència Remota

Altres Web del Grup

AD360

android-icon-36x36.png