Recanvis per a automòbils i maquinària

Vista General Fornells

Servei de lliurament als professionals en situació d' "Estat d'Alarma"

Covid 19Mentre es mantingui l'actual situació d'Estat d'Alarma, la nostra empresa mantindrà el servei de subministrament de peces de recanvi als tallers de reparació, les activitats considerades com a serveis essencials i les indústries que estiguin operatives.

Per això mantenim a cada punt de venda, un equip de serveis mínims d'atenció telefònica i lliurament als clients, al que es poden adreçar a través dels nostres telèfons habituals de contacte.

Per motius de prevenció de contagi dels nostres empleats, és obligatori seguir les normes que trobaran a l'entrada de cada un dels nostres punts de venda i seguir sempre les indicacions de les autoritats sanitàries per evitar contagis i, així, poder tornar a la normalitat el més aviat possible.

Si com a professionals tenen necessitat d'equips de higienització pels vehicles i elements de protecció personal pels seus empleats, contactin amb qualsevol dels nostres punts de venda, per obtenir assessorament i disponibilitat sobre els articles del nostre extens catàleg especialitzat.

 

Assistència Remota

Altres Web del Grup

AD360

android-icon-36x36.png